Studio


Per dags dato har jeg ikke noe studio (enda!). Men jeg har fortsatt lyst til å tilby mine kunder en form for studiofotografering.

Det vil si at dere bestemmer om dere enten vil komme hjem til meg eller om jeg skal komme til dere for å ta bildene. Da tar jeg med meg alt av utstyr og setter opp et lite studio hjemme hos dere. Om bildene tas hos dere er det viktig at dere sjekker at dere har plass (bakgrunnsriggen er ca 3 m, og jeg må også ha litt plass foran denne). Så om du har en romslig stue eller er villig til å flytte på litt møbler, så er det helt perfekt!


Siden jeg hovedsaklig er en "ute"-fotograf, så har jeg ikke fryktelig mye utstyr til dette enda. Derfor passer dette best for de med yngre barn (fra ca. 6 mnd), søsken og kjæledyr. I tillegg vil prisen være noe lavere enn ved en vanlig portrettfotografering enn så lenge, da jeg ikke har spikra min stil innenfor studiobilder enda, samt at jeg er ganske fersk på dette området med tanke på lyssetting. Bilder kan derfor variere noe i stil og uttrykk.


Dette er inkludert

alle priser er inkl. mva


- Rigging (ved fotografering hos kunde)

- Lån av props (kurver, kasser, pledd osv)

- 1 time fotografering

- Online galleri


Pris: 990,-


Bilder og produkter kommer i tillegg. Se priser for dette her.


Tillegg

+30 min fotografering: 500,-

Helgetillegg: 450,-


Fyll ut kontaktskjema her om du har noen spørsmål eller ønsker å booke tid.

jente som klatrer på trekasse
jente sitter i trekasse og smiler
jente som smiler stort. tatt i studio
bilde av jente fra studio
jente som sitter og ser i kamera, tatt i studio
jente som sitter på trekasse

Følg meg på instagram